Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, часто радує багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram яскравими фото і відео зі свого насиченого життя. В цей раз зоряна красуня похвалилася, що відправилась на відпочинок в Емірати і показала фото.

На новому знімку, яка показала Леся, її можна побачити в готельному номері – вона розтягнулася на ліжку в яскраво-рожевому короткому платті, яке оголило довгі стрункі ніжки. Треба сказати, що ноги телезірки отримали найбільше уваги – вони неприродно довгі, так що фоловери в один голос вирішили, що Нікітюк пограла з фотошопом. У підписі до фото красуня написала: "Ану напишіть мені в коментах як проходить ваш день, використовуючи емодзі. Мій 🍛🥘🥙🧆🌮🍔🌭🍟🍕😂". Шанувальники не розгубилися і кинулися обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.