Співачка Гвен Стефані після премії "Греммі" стала об'єктом знущань публіки. А все через активне обговорення зовнішності виконавиці, яка прославилася хітом "Don't Speak". Відмінними ознаками знаменитості ще з 90-х був платиновий блонд і яскраво-червона помада.

Після виступу на "Греммі" обличчя 50-річної співачки порівняли з "фальшивими" рисами Мадонни. Багато хто з прихильників зірки вважає, що Гвен Стефані занадто захопилася пластичними операціями. Співачку навіть звинуватили у залежності від них.

Гвен Стефані, фото: zirki.info
Гвен Стефані, фото: zirki.info

50-річна Гвен Стефані з'явилася на червоній доріжці в компанії свого багаторічного бойфренда, кантрі-виконавця Блейка Шелтона, в обтислій міні-сукні Dolce&Gabbana та високих чоботях. Проте коментаторів у соцмережах захопила не підтягнута фігура матері трьох дітей, а неприродний вираз обличчя виконавиці.

Варто зауважити, що Гвен Стефані не вперше звинувачують у надмірному захопленні омолоджуючими процедурами. У квітні минулого року виконавиця потрапила під критику через те, що вона нібито "перестаралася" з ін'єкціями в губи. Тоді співачка приїхала на вечір на честь премії Академії музики кантрі, щоб підтримати Блейка Шелтона.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Гвен Стефані, фото: gogetnews.info
Гвен Стефані, фото: gogetnews.info

Сама співачка, яка почала свою кар'єру в групі No Doubt ще в кінці 80-х, ніяк не реагує на зауваження в соцмережах. А висновки про те, що співачка користується послугами пластичних хірургів, не знаючи міри, роблять самі користувачі соціальних мереж.

Гвен Стефані, фото: glamour.ru
Гвен Стефані, фото: glamour.ru

Гвен Стефані, фото: zirki.info
Гвен Стефані, фото: zirki.info

Гвен Стефані, фото: zirki.info
Гвен Стефані, фото: zirki.info

Нагадаємо, раніше Гвен Стефані вразила наповал відвертим міні з глибоким декольте

Як повідомляв портал "Знай.ua", Майкл Джексон, Джастін Тімберлейк і Кім Кардашьян: "Греммі" оприлюднила найінтимніші архівні знімки за 25 років

Також "Знай.ua" писав, що білий, сірий та сріблястий: які образи стали найпопулярнішими на цьогорічній церемонії Греммі