Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже ніжним несподіваним образом, позуючи на чорно-білому кадрі лише в масивному темному піджаку на голе тіло. Так, артистка доповнила вбрання ніжним вечірнім макіяжем, зробивши акцент на очах і засвітивши оголену спину.

"#tinakarol #тинакароль ph @little_puida", - як завжди лаконічно підписала Кароль, вказавши фотографа. Фолловери залишилися в захваті: "Красуня найкраща на світі", "Жінка-мріііяяя😻🔥", "Ви красива і сексуальна", "Тіна ти ніжна і сильна ❤ приклад для всіх дівчат🤩 жінок😘💋😍", "Така ніжна, щастя вам 😍💋", "красива❤️", "Погляд 😍", "Цей фотосет прям вогонь😀😂🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Тіна, піджак у Дана позичила? @tina_karol 😏", "Дуже гаряче🔥🔥🔥", "Безмежно!!! гарна💞".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.