Актора з серіалу "Інтерни", учасника "Холостяка" Іллю Глиннікова пограбували у Москві поблизу Новослобідського парку на Сущевскому Валу. У Глиннікова невідомий вирвав з рук новий iPhone і втік у підземку, повідомляє телеграм-канал Mash.

"У Москві обікрали Іллю Глиннікова. Актор з Інтернів, учасник Холостяка і просто хлопець з приємною бородою йшов повз Новослобідського парку на Сущевскому Валу. Крутив у руках улюблений 11 Айфон Про Макс (ну не з сіменсом ходити), думав про життя і кар'єру, дивився у хмарки. І відчув різкий поштовх у спину — невідомий вихопив його дорогущу трубку і рвонув до метро. Ілля навіть прикмети крадія запам'ятав: середнього зросту, худенький, в куртці коричневого кольору і спортивних штанях. Пошуками яблучного телефону зайнялися органи", - йдеться у повідомленні.

Ілля Глинніков, фото: ok-magazine.ru
Ілля Глинніков, фото: ok-magazine.ru

Повідомляється, що актор встиг запам'ятати прикмети злодія. Той був середнього зросту, худенький, в куртці коричневого кольору і спортивних штанах. Про інцидентом повідомлено правоохоронні ограни, які й зайнялися пошуком крадія.

Ілля Глинніков, серіал "Інтерни"
Ілля Глинніков, серіал "Інтерни"

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пограбували Іллю Глиннікова, скріншот: Телеграм
Пограбували Іллю Глиннікова, скріншот: Телеграм

Нагадаємо, раніше пішов з життя зірка "Інтернів" і син відомої актриси: "Який біль!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандальна Асмус підвела невтішні підсумки життя, фанати в ступорі: "Що зі мною не так?"

Також "Знай.ua" писав, що дружина Харламова Асмус "повернулася" в постільний скандал: "Позавчора... Найкращий"