Нещодавно Маша Шевченко, яку глядачі ″Топ-моделі по-українськи″ запам'ятали, як найбільш татуйовану учасницю, взяла участь в двох fashion-шоу в Парижі - Armani і останньому показі Jean Paul Gaultier.

Маша Шевченко вперше поїхала в Париж і відразу ж пройшла кастинги на покази двох неймовірно крутих брендів. Про такий неймовірний успіх дівчина навіть не мріяла. Своїми враженнями від роботи в Парижі і планами на майбутнє Маша поділилася в ексклюзивному інтерв'ю для ″Нового каналу″.

Тиждень високої моди, який днями пройшов у Парижі, запам'яталася низкою яскравих подій, в тому числі і шоу Jean Paul Gaultier. Французький дизайнер на початку січня оголосив про завершення кар'єри, тому цей показ був останнім. В той знаковий вечір на сцені театру Theatre du Chatelet моделі, актриси і співачки, яких вже багато років пов'язують з кутюр'є теплі стосунки, представили переосмислені образи з архівів Jean Paul Gaultier. Серед цих знаменитостей опинилась і наша Маша Шевченко.

″Це мій перший показ такого рівня. Я взагалі вперше була в Парижі. Спершу взяла Armani, а через кілька днів – Gaultier. Насправді, досі шокована, що стала частинкою історії: я ходила на останньому показі Готьє! Емоції переповнюють. Для мене було великою честю, що він взяв саме мене представляти свою колекцію, що побачив у мені ту особистість, яку хоче бачити на власному показі. Враження неймовірні! Над шоу працювала величезна команда, і найбільше мене вразила їхня відповідальність, дружба та те, як вони підтримували одне одного. Масштаби самого показу, масштаби великої команди, масштаби людей, які були запрошені... Мене це так вразило, адже одразу відчувається кардинальна різниця між тим, що відбувається у нас, і тим, що відбувається там. А найбільше мене потішило, як сам Жан-Поль Готьє ставиться до людей. Йому неважливо досягнув ти чогось в житті чи тільки на початкових етапах, він поважає тебе. Нема ніякої зверхності, пихи. Він максимально відкритий, добрий, щирий. І ця душевність та простота, здається, на все життя мені запам’яталися. Це приклад того, що неважливо, чого ти досяг у своєму житті, ти до кінця маєш залишатися людиною. Усі ми люди, і всі ми рівні. І це офігенно!″, - поділилася враженнями українська модель.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Разом із Машею на показі Jean Paul Gaultier дефілювали Діта фон Тіз, Ірина Шейк, Джіджі Хадід, Белла Хадід, Мілен Фармер, Вінні Харлоу та багато інших відомих особистостей.

″Образи були просто неймовірні. Взагалі, для мене Готьє – його покази у 80-ті, та й усі інші – настільки епатажні, настільки круті… Просто вау! І луки, які були саме на цьому показі, були супер яскравими, не схожими на жодні інші. І це дуже круто! Це вражає″, - розповіла Маша.

Після участі в шоу ″Топ-модель по-українськи″ минуло майже три роки, і весь цей час Маша Шевченко активно працює моделлю. І не лише.

″Я зараз продовжую працювати моделлю. Знімаюся у кліпах, рекламах. У мене є два агентства – одне в Парижі, одне в Мілані. Можливо, якби не вони, і якби не робота мого материнського агентства, я б і не потрапила на такі круті покази, не досягнула б того, що маю зараз. У мене є й інша робота –я стою за баром. Це стабільний заробіток. Працюю на своїх друзів, у мене дуже крута команда. Мені подобається спілкування з людьми, подобається те, що я роблю. Місце, де я працюю, – незвичне, воно концептуальне, творче, тобто, якісь свої креативні ідея ″виливаю″ ще й тут! Раніше паралельно ще била татуювання, але зараз цим вже не займаюся – зовсім немає часу, інші пріоритети. Навіть на себе часу бракує! Весь час іде на роботу″.

Маша зізналася, що дуже сподівається, що покази в Парижі – це початок, і попереду в неї велике модельне майбутнє:

″Я розумію, що це лише офігенний старт. Тому зараз починаю отримувати фідбек за те, що вже вклала. Далі лише більше! Моє агентство дуже вірить у мене, і я максимально активно буду іти до своєї мети. Зараз – це тільки маленький початок того, що чекає на мене в майбутньому″, - розповіла Шевченко.