27 січня 2020 у Лос-Анджелесі пройшла щорічна церемонія вручення музичних премій Греммі. Це вже 62-га за рахунком урочиста церемонія, однак, і досі не всі знають, що жадані статуетки, які знаменитості отримують на премії - підставні.

Справа в тому, що справжні золоті "грамофони" доставляються переможцям просто додому, а те, що вручають на сцені - просто залізяка, призначена для багаторазового використання. Чинять так для того, щоб переможець випадково на радощах не загубив десь свою нагороду (творчі люди - є творчі люди) і щоб не спокушати грабіжників.

Справжні статуетки "Греммі" виготовляються вручну командою під керівництвом скульптора Джона Біллінгса, який був учнем творця оригінальної статуетки Боба Грейвза.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знамениті "грамофони" виготовляють зі сплаву цинку і алюмінію, який Біллінгс для солідності називає "греміум". Фігурки обточують, полірують, гальванічно покривають шаром 24-каратного золота і установлюють на металеву основу.

Цікаво, що виробництво однієї статуетки займає від 15 до 20 годин.

Біллінгс також створив 48 "підставних" Греммі для багаторазового використання на церемоніях.

А свої справжні іменні нагороди переможці отримують методом доставки додому.

Нагадаємо, Біллі Айліш отримали всі можливі 62 нагороди на церемонії вручення музичної премії "Греммі".

Як повідомляв портал Знай.ua, американський співак Ріки Ребел з'явився на премії "Греммі" з політичним гаслом на оголених сідницях.

Також Знай.ua писав, у яких образах постали зірки під час церемонії вручення "Греммі".