Відома американська телезірка, світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала шанувальникам кілька кадрів з нової фотосесії в незвичному образі.

Як видно, перед камерою Кім Кардашьян з'явилася у себе вдома. На ній екстравагантне плаття кольору металік, яке так і переливається складочками і воланами. Цей наряд підкреслив соковиту фігуру Кімберлі і всі вигини її тіла, а також оголив одну ногу від стегна. При цьому на ногах моделі оригінальні босоніжки. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на яскравий макіяж. До речі, на одному з фото Кардашьян позує разом зі своїми дітися, які явно дуріють.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.