Популярна українська співачка і улюблениця публіки Настя Каменських, яка нещодавно відпочивала в Мексиці з чоловіком Олексієм Потапенком, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі спокусливе фото, на якому з'явилася в жаркому пляжному образі. Тільки не зрозуміло, це фото з Мексики, чи зірка відпочиває вже в іншому місці.

Як видно, перед камерою Настя з'явилася на пляжі, вона вийшла позасмагати в сексапільному купальнику, який красиво підкреслив її пружне тіло і рівну засмагу. Кучеряве волосся красуні розпущене, а на її обличчі немає макіяжу, вона млосно дивиться в камеру. При цьому вона знята ніби знизу, на її тілі переливаються сонячні зайчики. У підписі до фото артистка написала: "Для мене дуже важливо іноді побути на самоті. Такого роду зупинки мені допомагають впорядкувати думки, аналізувати події і ставити цілі на майбутнє".

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.