Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила ніжне селфі з заднього сидіння авто, подорожуючи по Лондону, Великобританія. Так, артистка зізналася, як сильно сподобалася їй столиця Англії, виховані люди і нові знайомства, показавши також декілька чарівних кадрів з Королівського ботанічного саду Кью.

"LOVELY.
Це слово я найчастіше чула в Лондоні за дві доби свого перебування. І воно стало лейтмотивом усієї моєї поїздки. Компанія Herbal Essences запросила мене в Королівський ботанічний сад К'ю, де я побачила і дізналася багато цікавого. ( подробиці пізніше )
А погода і Lovely-mood , люди, з якими познайомилася, друзі , з якими зустрілася - просто закохали мене в це місто! Сонце тішило, хоч і було холодно зніматися на вулиці ☀️", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери не пройшли повз, засипавши красуню Віру комлпиметнами в коментарях.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.