Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавне чорне-біле сімейне фото, позуючи для популярного глянцю "OK!" разом з чоловіком Владом Топаловим і їх однорічним сином Михайлом. Так, артистка відзначила, що рідні і близькі - найцінніше, що є в її житті, побажавши кожному такого щастя.

"#myFamily - моя фортеця
Дай Боже всім такого щастя 🙏🏻
@vladtopalovofficial", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "На тата схожий🌹🌹🌹😇😇😇", "Супппер пара", "Не зрозуміла спочатку з чого це Влад одягнув каблучку з каменем)))😂👍", Бережи Господь! Красива сім'я", "Регіна,копія ти👏", "Мімішечки😇😇😇😍", "Щастя ВАМ! Ви дуже гарна сім'я😍🤗", "Класний сімейний портрет👍🏻👍🏻👍🏻", "Ви чудові!!!".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.