Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася довгоочікуваним відпочинком в сонячних Арабських Еміратах, відразу після сніжного Буковеля, відправившись на канікули з найкращою подругою. Так, артистка виставила гарячий кадр в новому міні-бікіні тілесного кольору, видавши прихильницям цінний лайфхак, як красиво сфотографувати саму себе.

"#самафото
Як сфоткати саму себе? Записуйте поки я добра😁
Виставляєте таймер на фото (10сек) натискаєте пуск і швидко засовуєте телефон в пісок до середини😂
Фото готове🙏", - кумедно підписала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті не тільки від поради, але й від форм Лесі: "Шикарна дівчулька.😍🔥", "Крута ❤️🔥", "Красуня😘", "Це ідеально 🙏😀", "Яка красуня😍Вауу💋", "Непевершена!! 🔥😎", "Ах яка сексуальна жінка", "Ви найкраща🔥", "Прекрасне #самафото 😊❤️", "Агонь🔥🔥🔥", "Шикарна!!!👍👍👍", "Бути жінкою - це зробити сто самознімок, вибирати найкраще, видивлятися в фотку так довго, щоб вона стала якоюсь негарною, і в результаті псіханути, бо страшна.".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.