Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. А недавно її чоловік Потап вирішив приєднатись до популярного челленджу січня Dolly Parton Challenge, який створила американська актриса Доллі Партон. Його суть полягає в тому, щоб показати, як по-різному можна виглядати в різних соцмережах: від сайтів знайомств, де потрібно "подати себе" як можна звабливіше, до Facebook, де за вашим життям може стежити однокласник з молодшої школи, двоюрідна тітка і її кішка, начальник, сусідка чи син маминої подруги. Для колажу артист підготував цікаві уривки зі своїх кліпів і ролики подорожей.

"Краще пізно ,але відео #птп", - пожартував Потап. Фолловери не пройшли повз обговорюючи публікацію репера: "Клас😜👍🏻", "Офігенний 😍😍🔥", "5 хвилин намагалася включити звук", "Ахаха😂 Фейсбук взагалі🔥🔥🔥". Варто зазначити, що Олексій разом з Настею Каменських відпочивали в райській Мексиці, частенько виставляючи спільні романтичні кадри. Парочка також не забувала про спорт навіть на канікулах, дотримуючись дієти і займаючись бігом вранці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.