Згідно з даними, виліт літака SU 6034 авіакомпанії «Росія», який повинен був летіти з Москви в Санкт-Петербург, затримувався на невизначений термін.

Пасажирів попросили залишатися на своїх місцях та пристебнутися. Але Собчак була проти. Вона не хотіла виконувати накази і тому зібравши свої речі покинула салон літака.

Спеціально для цього, літаку довелося під'їхати до терміналу, де Собчак подали трап. Пізніше на місце прибули співробітники транспортної поліції, які склали протокол.

У своєму Telegram-каналі Собчак повідомила, що літак не міг злетіти півтори години через режим «закритого неба» над аеропортом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сьогодні летів прем'єр. Я півтори години просиділа в літаку, який летить до Пітера годину. Взагалі ось мені цікаво, яка практика в інших країнах? Де-небудь закривають небо цілком на приліт своїх перших осіб держави? - обурилася вона, поцікавившись, чи не можна в такому разі безпечно розвести літаки

Нагадаємо, раніше пасажирський літак авіакомпанії Juneyao Airlines різко змінив маршрут і попрямував до китайського міста Ухань, де було зафіксовано спалах нового типу коронавірусу.


Як повідомляв портал "Знай.uа" центр системних досліджень та інжинірингу створив онлайн-панель моніторингу поширення коронавірусу з Китаю.


Також Знай.uа" писав, що шість тисяч пасажирів лайнера не можуть вийти на сушу через коронавірус.