Російська співачка Юлія Началова померла від сепсису у віці 38 років. У п'ятницю, 31 січня, їй могло виповнитися 39 років. В її день народження ми згадали головні містичні знаки і події, які люди почали помічати вже після смерті артистки.

Началову екстрено госпіталізували і ввели в медикаментозну кому ще 11 березня, а вже 21 числа відбулися її похорон, настільки стрімко погіршився її стан. Так, містику помітили вже після смерті співачки і зазначили, що над програмою "Останній герой", у якій брала участь артистка, можливо навис злий рок. Вже пішли з життя 6 її учасників.

Донька Началової та Алдоніна, фото: express-novosti
Донька Началової та Алдоніна, фото: express-novosti

Іншим містичним знаком стала кішка на кладовищі. Чорно-біла кішка прийшла до могили співачки, коли основна маса, яка прощалася з Началовой, вже розійшлася. Рідні помітили тварину, а охоронці Троєкуровського кладовища розповіли, що вона є "господинею кладовища" і те, що вона прийшла, є добрим знаком. Адже кішка рідко приходить на свіжі могили і тільки до тих, "у кого була чиста душа".

Юлія Началова, фото: lena-miro.ru
Юлія Началова, фото: lena-miro.ru

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Шанувальники почали сприймати могилу Юлії Началової як святиню. Туди приносять воду і крем для того, щоб зарядити їх "чудодійною силою".

Началова, фото - Рамблер
Началова, фото - Рамблер

А продюсер Андрій Загорський і зовсім розповів, що Юлія Началова з того світу допомагає знімати фільм про себе.

"Те, що Юля дійсно допомагає в роботі над картиною, розуміють всі. Я завжди подумки звертаюся до неї під час процесу і кажу: "Юля, будь ласка, допоможи нам потрібно відзняти матеріал", зазначив продюсер.

Юлія Началова
Юлія Началова

З похоронами Началової пов'язана ще одна смерть. Через 1,5 місяці пішла з життя журналістка Ірина Ісаєва, яка висвітлювала похорони Юлії Началової. Їй стало погано вранці, коли вона збиралася на роботу. Пізніше з'ясувалося, що у неї відірвався тромб і вона померла миттєво.

Нагадаємо, подруга Началовой розкрила все про гірке життя співачки.

Як повідомляв Знай. ua, колишній Началовой показав, як зазначив свята з донькою.

Також Знай. ua писав, що Нічлава в останні дні вразила мужнім вчинком.