Зірки українського та російського шоу-бізнесу активно ведуть свої сторінки в Instagram, показуючи шанувальникам не тільки уривки з концертів, але і закулісне життя. По суті, ця соцмережа допомагає фанатам стати ближче до їхніх кумирів, познайомиться з сім'єю, а іноді навіть поспілкуватися зі знаменитостями. Так, артисти часто виставляють ще й кадри своїх дітей, а деякі з них вже можуть похвалитися власними акаунтами. Як виглядають доньки і сини Брежнєвої, Лободи, Полякової, Асмус, Тодоренко, Лорак, онуки Ротару - у нашому матеріалі.

Світлана Лобода просто обожнює показувати свою велику дружну сім'ю: маму Наталю, тата Сергія, сестру Ксенію і дочок Єву і Тільду. Євангеліна - старша дочка від колишнього чоловіка Євгена Царя, а батьком півторарічної Тільди прийнято вважати Тілля Ліндеманна. Дівчатка всюди подорожують із зірковою мамою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Доньки Віри Брежнєвої здаються вже зовсім дорослими. 18-річна Соня Кіперман зараз навчається в США і багато подорожує з бойфрендом. 9-річна Сара, здається, хоче піти по стопах мами - дівчинка вже веде свою сторінку в Instagram, позує з макіяжем і вибирає яскраві вбрання. На свята і канікули вся родина збирається за одним столом, щоб провести більше часу разом.

Дочка Христини Асмус і Гаріка Харламова, 6-річна Настя - справжня модниця, а ось сторінку в Instagram за неї веде зіркова мама. Фанати часто сперечаються, на кого більше схожа малеча, але не заперечують, що вона - справжня красуня.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов стали молодими батьками зовсім недавно. Пара виховує однорічного сина Мішу, обличчя якого приховували до 9-ти місяців. Малюк вже встиг знятися у своїй першій рекламу підгузників і багато часу провів з мамою в гримерці перед зйомками її шоу.

Ані Лорак виховує дівчинку Софію, багато часу проводячи з красунею. Після розлучення з чоловіком Муратом Налчаджіоглу дочка залишилася з зірковою мамою, а батько лише іноді навідує її. Софія також відмінно ладнає з новим бойфрендом співачки Єгором Глібом, який молодший за артистку на 14 років.

Оля Полякова зовсім не приховує особисте життя від фанатів і дуже пишається красунями-доньками: 14-річною Машею і 8-річною Алісою. Обидві дівчинки дуже артистичні і йдуть по стопах мами: Марія пробує себе в ролі моделі і співачки, а Аліса дуже харизматична і навіть знялася в кліпі Полякової "Лед тронулся".

Онуки Софії Ротару також беруть приклад зі знаменитої бабусі. Молодша, Соня Євдокименко вчиться на дизайнера в Нью-Йорку, а до цього отримувала освіту в Лондоні. Красуня також співає. А ось старший онук, Анатолій, не сильно любить виставляти особисте життя напоказ.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.