Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася довгоочікуваним відпочинком в сонячних Арабських Еміратах, відразу після сніжного Буковеля, відправившись на канікули з найкращою подругою. Так, артистка виставила серію забавних кадрів, позуючи в доволі відвертому білосніжному топіку і відвідавши вечерю з яскравим кулінарним шоу в ресторані готелю мережі À la carte.

"Вирішили змінити обстановочку і сходити ввечері на вечерю в один з ресторанів А-ля Карт ( Asian restaurant) на Teppanyaki show 🔥
Подумали, може там годують гірше і ми не будемо жерти на ніч😁Але ні, там їжі і емоцій ще більше!
Гортайте😁🔥🔥🔥", - кумедно поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Здається, що кофтинка зі збитих вершків😅🤤", "Леся, ти як повітряна зефірка в цьому топі💕", "Який тооооооп😍😍😍😍😍😍", "Дуже гарна їжа☝️😂", "Гарна помічниця кухаря😗😗😗😗😗", "Красуня❤️❤️❤️", "Слава богу, брови цілі🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.