Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, радуючи безліччю кадрів. Так, артистка виставила кумедне фото, позуючи в бікіні і босоніж серед джунглів, судячи з усього, на півдорозі до пляжу.

"Jungle girl 🌴", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Настя, ти реально схожа на дівчину з джунглів 😍🔥 така кучерява, рішуча і смілива🔥😍", "Красуня 💜💜💜💜💜💜", "Мулярка🤩", "Вауу😍", "Прекрасна мексиканка🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Який погляд", "Красуня 😍", "А як на мене тут вона дуже мила вийшла)", "Прям з фільму "Анаконда" 🔥🔥🔥🔥🔥", "Худишка❤️🔥", "😍😍😍 Ви класна😍", "17 років, не більше)))!".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.