Учасник телевізійного шоу "Голос країни-10" на каналі "1+1", студент з Китаю Сюй Чуань Юн готовий вразити глядачів третього ефіру програми емоційним виконанням пісні “Не твоя війна” гурту “Океан Ельзи”. В мережі з’явилося відео виступу 25-річного юнака на "Сніданку з 1+1", де він талановито виконав цю пісню українською мовою.

Українську мову Сюй Чуань Юн опановує вже декілька років і встиг досягнути помітних успіхів. Сам хлопець стверджує, що в Україну приїхав, щоб навчатися у найкращих: Чуань Юн є студентом Київського університету музики імені Р. М. Глієра.

Учасник "Голосу країни-10" Сюй Чуань Юн, ТСН

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Юнак не є новачком на музичній сцені: на батьківщині він навіть мав власну групу. Але виступ на телевізійному шоу, за яким він почав стежити ще в Китаї, має для нього особливу важливість.

Хлопець зізнається, що ліризм української мови нагадує йому рідну китайську. Сюй Чуань Юн цікавиться не лише сучасною українською музикою, але й є шанувальником українських народних пісень.

Українського глядача Сюй Чуань Юн планує вразити виконавши пісню китайською для "Голосу країни-10".

Нагадаємо, другий ефір "Голосу країни 10" розпочався з яскравих виступів талановитих виконавців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Голос країни 10" змусив Тіну Кароль палко ревнувати Дана Балана

Також "Знай.ua" писав, на "Голос країни 10" завітала "королева бурлеску": дівчина знайшла "солодкий пиріжок" серед зіркових тренерів.