З'явилася інформація, що уявити Російську Федерацію на міжнародному музичному конкурсі Євробачення-2020 може відомий співак українського происхожждения Олександр Панайотов.

Про це стало відомо завдяки заяві композитора та продюсера Ігоря Крутого.

Композитор відповів на питання, хто поїде на наступний конкурс від Росії. Продюсер також заявив, що "Перший канал" прийняв рішення "щодо Панайотова". Він зазначив, що впевнений у цьому відсотків на 90.

Олександр Панайотов, фото: woman.ru
Олександр Панайотов, фото: woman.ru

"Саша Панайотов, я думаю", - заявив Крутой.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що Олександр Панайотов народився в Запоріжжі, а пізніше переїхав будувати музичну кар'єру до Москви. Співак брав участь у російських телевізійних проєктах "Стань зіркою", "Народний артист" та "Голос". А ось в 2018 році Олександр Панайотов разом з російськими зірками записали гімн президенту РФ Володимиру Путіну і зняли кліп на нього.

Нагадаємо, Assol розповіла, що давно роблять в Англії, але тільки почали в Україні.

Як повідомляв Знай.uа MARUV лише в дірявій сукні влаштувала гарячу фотосесію посеред нічних джунглів.

Знай.uа писав, боїться Jerry Heil критики і невдало заспівати наживо у Нацвідборі: ексклюзивне зізнання співачки.