Півфіналістка Національного відбору на Євробачення 2020 Jerry Heil, яка нещодавно заінтригувала треком для нацвідбору "Євробачення-2020", приголомшила українців повною версією пісні "VEGAN".

Виконавиця активно готується до свого виступу та досі доопрацьовує конкурсну пісню, яку обіцяє представити з дня на день широкій аудиторії.

Так, на своєму YouTube-каналі зірка розмістила lyric-video #VEGAN із українським перекладом.

"Де брати білок? Де ти береш B12? Людина - хижак, без м’яса ти не зможеш!" Мою пісню #VEGAN я написала для участі в нацвідборі Євробачення 2020!", - йдеться у підписі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За словами артистки, написана вона була за два місяці до того, як VOGUE UKRAINE в статті написали про те, що 2020 рік офіційно оголошений роком Вегана! Співпадіння?

Jerry Heil (Яна Шемаєва), фото: Знай.uа
Jerry Heil (Яна Шемаєва), фото: Знай.uа

"Яку пісню як глядач я завжди хотіла відправити на Євро? Для мене як для людини, яка відправляє свою цінну смску за учасника-фаворита, конкурс є способом спілкування з іншими народами! І мені так хотілося завжди показати, що про наш менталітет існує багато стереотипів — і багато з них неправда! Ми стильні, ми відкриті, ми толерантні і ми таки рухаємося в ногу з часом! В цьому власне і ідея мого треку і номера на Євробаченні!💚🐼 А щодо білка — мої білки добре видно кожному, коли я закочую очі, слухаючи такі запитання", - епічно підсумувала виконавиця.

"Ви мені пробачите? Я всіх обманула, виходить. І себе🙉
Монтаж лірик-відео #VEGAN все ще монтажується🐝 А значить, у Максима з @mozhem_production , який це ліпить, попереду безсонна ще одна ніч! Але хороша новина: там будуть і слова ENG, і переклад! Робити в стислі терміни, мабуть мій стиль. Не пам’ятаю навіть, чи було колись інакше🐸", - написала дівчина у своєму Інстаграм.

Нагадаємо, Assol розповіла, що давно роблять в Англії, але тільки почали в Україні.

Як повідомляв Знай.uа MARUV лише в дірявій сукні влаштувала гарячу фотосесію посеред нічних джунглів.

Знай.uа писав, боїться Jerry Heil критики і невдало заспівати наживо у Нацвідборі: ексклюзивне зізнання співачки.