На просторах мережі з'явився кадр сімейної ідилії відомої української співачки Тіни Кароль з Даном Баланом. Наголошується, що це всього-навсього фотошоп, однак шанувальники все одно залишилися в захваті.

Тіна Кароль та Дан Балан

На сьогоднішній день роман між виконавцями Тіною Кароль і Даном Баланом є найбільш обговорюваною темою шоу-бізнесу. Дійсно, зоряна пара неодноразово залишала натяки на те, що між ними є щось більше, ніж просто робота. В душі кожен шанувальник сподівається, що Кароль і Балан будуть разом.

Так, зовсім недавно в мережі з'явився незвичайне фото зіркової пари, на якому зображені самі артисти, а на руках Балана сидить маленька дитина. Як виявилося, що лише фотошоп.

"Дуже гарна творчість. Тіна Кароль, Дан Балан та маленький хлопчик відомої української парі Пустовітів!", – підписали знімок.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Слід відзначити, що фанати відразу ж почали висловлювати свою точку зору з цього приводу. Багато хто з них щиро побажали, щоб у Кароль і Балана все склалося саме таким чином, як зображено на цій зворушливій фотографії.

"Видно що Балан товстий. 😄", "Хочеться щоб Тіна знайшла своє щастя, любові великої!", "Яка краса, дочекаємося!!❤️❤️", "Фото супер👍треба їм в житті такого малюка зробити. Вони чудова пара", "Які милі😍😍😍❤️💋", - відреагували шанувальники.

Нагадаємо, що Тіна Кароль зробила відверте зізнання щодо того, чому її коханий Євген Огір кинув роботу на М1.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль порадувала своїх шанувальників новим ніжним чорно-білим фото від відомого фотографа - Ані Гончарової.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним несподіваним чином з архівної фотосесії, позуючи серед безлічі екзотичних метеликів.