Відомо, що в суботу, 25 січня, свій день народження святкує найяскравіша зірка української естради, тренер "Голосу країни" Тіна Кароль. Спеціальний випуск шоу СЛАВА+, який виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ, наповнений цікавими подробицями з життя улюбленої виконавиці.

Так, під час інтерв'ю з ведучим Славою Дьоміним українська співачка Кароль зізналася, що її 11-річний син Веніамін поки ще не готовий до того, що у нього може з'явитися вітчим.

За словами знаменитості, він трохи бурхливо реагує на те, що всі обговорюють її відносини з популярним співаком Даном Баланом.

"Коли Веня був на "Різдвяній історії" сказав, що йому не сподобалися жарти: "Вони жартують, що ти виходиш заміж за Балана? Навіщо ти підтримуєш ці пусті розмови?"" - поділилася артистка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот відео

Також Тіна Кароль відповіла, що не підтримує цю балаканину, але між ними з Даном трапилася якась хімія.

"Стався дует, трапилася музика, сталося диво..." - прокоментувала співачка.

Нагадаємо, що популярна українська співачка Тіна Кароль розповіла про те, що її головним страхом є бути ніким не коханою і вона досі тужить по чоловікові Євгену Огіру, який помер у 2013 році від раку шлунка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль похвалилася ніжним несподіваним чином, позуючи в затишному в'язаному светрі-оверсайз карамельного кольору з високою горловиною.

Також "Знай.ua" писав, що популярна українська співачка Тіна Кароль розповіла про реакцію сина на її нібито роман з не менш популярним Даном Баланом.