Зірка популярного серіалу Гра престолів Софі Тернер одним коротким відео висловила, як ставиться до останніх подій у Великобританії. Актриса і сама родом з Англії.

Стало відомо, що Великобританія офіційно вийшла зі складу Євросоюзу. Brexit настав в 23:00 за лондонським часом у п'ятницю, 31 січня, (01:00 за Києвом в суботу, 1 лютого). Про це повідомляє ВВС.

Подія є історичним для країни. Прихильники Brexit зібралися перед будівлею парламенту, де на величезному екрані людям показали відео про шляхи Великобританії до цього моменту, а потім годинники пробили зворотний відлік.

Brexit (вихід Великобританії з ЄС)
Brexit (вихід Великобританії з ЄС)

Проте не всі були згодні з таким рішенням уряду і в суспільстві були протести і обурення у цей день. Серед них і актриса Софі Тернер, яка опублікувала в соціальній мережі короткий, але ємний відеоролик, на якому висловлює своє ставлення до подій.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

"Пішов ти, Brexit", - вигукує дівчина на відео.

Слід нагадати, що Великобританія приєдналася до європейських спільнот, які стали основою для майбутнього Євросоюзу, в 1973 році і підтвердила членство за підсумками референдуму 1975 року.

Нагадаємо, Brexit на батьківщині Єлизавети II зустріли вигуками радості і протестами.

Як повідомляв Знай. ua, чого чекати українцям від Брекзита, 5 можливих варіантів.

Також Знай. ua писав, що після Brexit Україна введе безвізовий режим для британців, деталі.