У неділю, 2 лютого, відбувся третій ефір "Голосу країни 10" на телеканалі 1+1. На сліпі прослуховування прийшли талановиті голосисті самородки з України, США та далекого Китаю.

Першим цього вечора на сцену вийшов 16-річний Віталій Окс зі Львова. Хлопець з дитинства займається музикою та неодноразово ставав жертвою булінгу через свою особливість. На шоу він прийшов, аби надихнути всіх, кого теж колись ображали.

Заспівав він "Lovely" - відомий хіт американської співачки Billie Eilish. На чуттєвий спів Віталія розвернули свої крісла всі тренери, окрім Дана Балана. Аплодували йому всі стоячи!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це до нас, - розпочала битву на хлопця Настя Каменських. - Я відчуваю в тебе цілий величезний світ. Покажи його нам в нашій команді".

"Суспільство має таку здатність не сприймати щось інакше… Я вас підтримую", - сказав MONATIK.

"Я хочу вас захистити. Хочу, щоб ви сформували думку тут про вас, - заявила Тіна Кароль. - Ви станете справжньою зіркою. Чую вашу палітру в голосі".

Крім того, вона додала, що саме такі голоси повинні звучати на Євробаченні.

Віталій зізнався, що вже давно його серце лежить до Тіни та обрав її команду.

Співачка вийшла та ніжно обійняла хлопця. Тіна зізналася, що співак вразив її.

"Тепер ми разом", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше Настю Каменських та MONATIK обступили тіні минулого на "Голос країни 10", Потап розгублений: "Ти не казала..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Голос країни 10": юний двійник Насті Каменських захопив серце Потапа

Також "Знай.ua" писав, що "Підняла весь зал, всіх тренерів": тріумфаторка "Голосу країни" вразила глядачів до глибини душі, відео