Всесвітньо відома американська акторка українського походження Мілла Йовович народила третю дитину. Знімком щасливого сімейства подідлилась старша донька Йовович 12-річна Евер Габо на своїй сторінці в Instagram.

Мілла Йовович втретє стала мамою, фото: Іnstagram

"Ласкаво просимо, дитинко! Ласкаво просимо у світ моя нова сестра Озіан (вимовляється як Оушен, як водойма)! Ми тебе любимо!" - поділилася радістю старша сестра.

Дівчинку назвали Osian (вимовляється, як Оушен). Вона стала третьою дитиною 44-річної актриси і 54-річного режисера Пола Андерсона. Вони одружилися в 2009 році, Евер Габо народилася в 2007, а в 2015 на світ з'явилася друга дочка - Дашиэл Іден.

На останніх термінах вагітності Мілла не приховувала, що страждає від сильних набряків тіла, а тому зірка помітно набрала вагу. У соціальних мережах зірка зізналася шанувальникам, що набрала 22 кілограми. За її словами, акторка не обмежує себе в харчуванні і не дотримується дієт, але це ніяк не впливає на розвиток плода. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мілла Йовович вагітна, фото: Женский журнал
Мілла Йовович вагітна, фото: Женский журнал

Йовович намагається якомога більше часу проводити на свіжому повітрі. Найчастіше акторка виходить з дому в компанії старшої доньки і чоловіка. Нещодавно папараці вдалося сфотографувати артистку під час однієї з прогулянок по Беверлі-Хіллз. Для сімейного виходу Мілла обрала комфортний наряд — вільну футболку в смужку, джинси і туфлі на плоскій підошві.

Як відомо, Мілла Йовович народилась у Києві. У 1980 році сім'я переїхала до Лондона, потім в Сакраменто (США), а потім до Лос-Анджелеса, щоб батько мав можливість продовжити свою медичну кар'єру.

Нагадаємо, Мілі Йовович - 44: найкращі ролі зірки Голлівуду українського походження.

Як повідомляв Знай.uа Люку Бессону світить позбавлення волі і штраф: деталі судової справи проти режисера.

Знай.uа писав, Міла Йовович, Іванна Сахно і Віра Фарміга не забувають своє коріння: зірки Голлівуду розмовляють українською мовою.