Стало відомо, що в соціальній мережі Twitter оголосили війну актрисі Ембер Херд, яка била свого колишнього чоловіка Джонні Деппа. Користувачі мережі організували флешмоб #JusticeForJohnnyDepp. Про це повідомляє Telegram-канал Super.ru.

Ембер Херд і Джонні Депп

Так, до цього флешмобу приєдналися сотні тисяч людей, а все через опубліковані записи розмов Джонні і Ембер, в яких актриса зізнається, що била свого чоловіка і шкодує про те, що "не вдарила його по обличчю як слід".

На сьогоднішній день Джонні судиться з Ембер за наклеп, а люди, в свою чергу, вимагають справедливості і, якщо знадобиться, суду поєдинком.

На їхню думку, в 2016 році Ембер Херд просто намалювала синці і садна, нібито отримані в нерівних боях з чоловіком, а потім натиснула на жалість, звинувативши його у побитті. Джонні Деппу тепер доводиться надавати сотні доказів, щоб переконати суддю у своїй невинності і відмити заплямовану репутацію.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Скандал з Ембер Херд, Telegram

Нагадаємо, що у мережі з'явилися записи розмов Ембер Херд і Джонні Деппа, з яких випливає, що саме актриса застосовувала насильство по відношенню до чоловіка, а не навпаки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джонні Депп обіцяв довести в суді, що не бив Ембер Херд.

Також "Знай.ua" писав, що голлівудська знаменитість Ембер Херд, яка раніше була одружена Джонні Деппом і зустрічалася з Ілоном Маском, змінила сексуальну орієнтацію.