Телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров вже підкорив багато країн, а новий сезон авторської програми "Світ навиворіт" присвятив далекому Китаю. 29 січня на каналі 1+1 відбулася прем'єра китайського сезону.

Співпало, що саме про цю країну наразі так багато новин через спалах смертельного коронавірусу. Дмитру пощастило - він знімав Китай ще до Нового року й до виявлення першого випадку зараження. Але кожен шанувальник тревел-шоу Комарова знає, на що він йде заради гарного кадра чи цікавого сюжету. Мандрівник щоразу під час експедиції ризикує своїм життям.

Знай.ua поцікавився у колег та друзів Комарова, що вони думають про його специфіку роботи та чи дивляться вони "Світ навиворіт".

Свою думку висловили Олександр Пікалов, Юрій Ткач, Людмила Барбір та Руслан Сенічкін, які відвідали презентацію сезону про Китай.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір

Руслан Сенічкін, Дмитро Комаров та Людмила Барбір
Руслан Сенічкін, Дмитро Комаров та Людмила Барбір

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Руслане, Людмило, чи дивитесь ви "Світ навиворіт"?

Руслан: Я вже 10 рік є фанатом!

Люда: А я вже десь сьомий рік. Щоразу ходимо на презентацію, дивимося всі сезони. Завжди в захваті, як і глядачі, від того, що витворяє Діма. І дуже часто в прямому ефірі, коли ми даємо анонси, запитуємо, навіщо так ризикувати своїм життям, наскільки далеко він може дійти?

Руслан: Найголовніше, що раніше Комаров був мандрівником газетним, тобто він писав різні замітки, статті у текстовому варіанті. А вже якось доля склалася таким чином, що він потрапив на телебачення, і 1+1 зробив йому пропозицію все-таки візуалізувати те, що він бачить своїми очима. І майже 10 років тому почав робити це, і народ від того був щасливий. Не дивлячись на те, що світова аудиторія телебачення вже дуже спокушена різними форматами подібних шоу і мандрівних телепроєктів, Діма Комаров створив власний формат ні на що і ні на кого не схожий, ексклюзивний!

Що вам відомо про Китай та що хотілося б побачити?

Руслан: Китай або КНР при комунізмі створили сучасну країну, одну з найпотужніших економік світу, яка може конкурувати з американською. Там їдять собак, супи з зародків людських, я про це чув, і там дуже смачна локшина, і панди ще є.

Люда: Фактично все з Китаю перекочувало в Японію. Для мене цікаво було б подивитися китайську оперу, тобто це бойовий стиль, але це більше для кіно розроблено. Якраз всі ті карколомні трюки Джекі Чана, які він робить, то саме китайська опера.

І китайською стіною прогулятися. Завжди заворожувалася відео, хотілося б там побувати.

Як ви ставитеся до того, що Комаров кожного разу ризикує своїм життям?

Люда: Якби я була на його місці, я би робила так само. Я пам’ятаю, що мене надзвичайно нажахало і захопило те, що він практично виліз з гелікоптера, щоб записати підводку, просто висунувся. Він міг послизнутися... адже кілька дублів записували, хоча там все прекрасно було і з першого. В такий момент я подумала, навіщо так ризикувати життям? Можна просто записати гарний вид, висота шалена, краєвид, але я розумію, для чого він це робить. Зі своїм фанатизмом до роботи я б певно зробила те саме.

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін
Людмила Барбір та Руслан Сенічкін

Руслан: Більше того, він доризикувався до того, що у нього є вірус в його організмі. Він, здається, був в Африці, де його вкусила якась комаха і занесла певний вірус. Він неактивований, але в його організмі він є, і за певних життєвих обставин або неправильного способу життя, це стосується здоров’я, якщо не буде дотримуватися цих правил, то цей збудник може прокинутися в його організмі. І під цією небезпекою він досі живе. Він про це забуває і безстрашно йде далі.

Люда: Це говорить про те, що він чесно робить свою справу, надзвичайно відданий. Тому виходить такий результат, який скільки років має шалені рейтинги.

Руслан: Але завдяки тому, що Комаров куштував різні цікаві речі, колись я спромігся з’їсти маленьких лялечок. На каналі був експеримент невеличкий. У мене в голові був Комаров, який пив свіжу кров тільки що вбитої змії, їв нирки кози… Якщо Комаров може, то я трішечки теж можу навчитися, і лапки тих лялечок нормально так застрягли у мене в роті на язику.

Зірка студії "Квартал 95" Юрій Ткач

Юрій Ткач з дружиною та донечкою
Юрій Ткач з дружиною та донечкою

Юрію, ви теж шанувальник тревел-шоу Діми?

Юрій: Завжди! Є сезони, які переглядаю кілька разів. Я коли Діму побачив в перший раз, думав, в чому його магія, чому його всі люблять? Я досі не розібрався, але почав його любити (сміється).

Комаров кожного разу десь в експедиції ризикує життям, як ви ставитеся до цього?

Юрій: Не надто добре. Дімка дуже сміливий чувак. Дивуюся його сміливості. Якби її не було, не було б самого Комарова. Феномен Комарова полягає в його сміливості. Ось! Він лізе в ті вузькі щілини, в які лізти не треба, де сидять крокодили, змії, їсть щось незрозуміле, суне руки куди попало, на обривах лазить, на висоти піднімається... Божевільна людина!

Дмитро Комаров у Китаї
Дмитро Комаров у Китаї

Чи погодилися б ви стати його співведучим?

Юрій: Мені здається, я збожеволів би, але погодився б. Звичайно, хоча б раз спробував. Відпустила б і дружина. Вона і так відпускає на всякі гастролі, а там екстремальніше іноді буває.

Зірка студії "Квартал 95" Олександр Пікалов

Олександр Пікалов з сином
Олександр Пікалов з сином

Сашко: Дімона дивлюся, мені дуже подобається! Син мій прийшов разом зі мною. Він дивиться з малого віку, а вже вище мене. Як Комарова можна не любити? Його тільки танцюристи не любили (сміється).

Те, що він робить, це його нутро, це супер! Я щасливий, коли він виживає після експериментів з їжею. Ця хрінь мене розриває! Коли він щось курить, щось їсть, мені так смішно завжди!

Юлія Абрамова

Нагадаємо, новий сезон програми "Світ навиворіт" про пригоди Дмитра Комарова в Китаї дивіться щосереди о 22.45 на каналі 1+1.

У мережі вже є перший випуск тревел-шоу:

Раніше Знай.ua повідомляв, що у Києві відбулася презентація нового сезону програми Дмитра Комарова "Світ навиворіт".

Також Знай.ua поспілкувався з дружиною мандрівника Олександрою Кучеренко. Красуня-модель розповіла, як їздила до чоловіка в Китай на зйомки.