Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже ніжним несподіваним образом, позуючи в архівній фотосесії. Так, артистка приміряла лише чорне плаття на тонких бретелях і з глибоким декольте, а голову прикрила яскраво-червоною хусткою, який ледь просвічувала її обличчя.

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Кароль компліментами: "Сииильно красива😍дивись щоб не вкрали таку красу😂", "неймовірно🤍", "найкраща 🤤", "Чирвонна Королева ❤️👑", "😻❤️неможливо красива!!!", "Квін😻💔", "Була біла королева, стала червона ❤️@tina_karol", "красиво так💔", "Це 💥♥️", "Як завжди чарівно! Не втомлююся захоплюватися твоєму почуттю прекрасного ❤️ Кожна фотографія як історія ❤️", "Вай як це красиво😇😍", "Нагадало Марув)", "Ти всесвіт ❣", "Вельми цікаво, глибоко і навіть трохи сумно", "Тіно Ви Неймовірна!!!!", "Турецька наречена😘😋".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще