Відома американська акторка Шеннен Доерті, яка запам'яталася публіці яскравою роллю в серіалі "Зачаровані", зізналася, що лікарі діагностували у неї рак четвертої стадії. Про це вона розповіла в програмі Good Morning America. Зірка сказала на весь світ, що онкологія, з якою вона боролася багато років, повернулася знову. "Я не думаю, що опрацювала цю інформацію. Це гірка пігулка, яку важко проковтнути", - поділилася 48-річна Доерті.

Шеннен Доерті, Ivona
Шеннен Доерті, Ivona

Акторка говорить, що іноді ставить собі питання, чому це сталося саме з нею, а потім відповідає собі: "Чому б і не я. Хто ще? Хто, крім мене, цього заслуговує?". Шеннен Доерті сказала, що не відразу вирішила зізнатися, що рак повернувся, вона хотіла довести, що навіть люди з цим захворюванням навіть на останній стадії можуть працювати. Останнім часом вона трудилася на зйомках серіалу "БХ90210", який став продовженням американського телехіта 1990-х "Беверлі-Хіллз 90210".

Відомо, що вперше рак молочної залози у Доерті виявили у 2015 році. Через два роки лікування акторка повідомила, що захворювання перейшло в стадію ремісії. А тепер воно повернулося з новою силою.

Шеннен Доерті, USA Today
Шеннен Доерті, USA Today

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, зірка улюблених серіалів поділилася поганими звістками від онкологів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у онкохворої мами Тейлор Свіфт виявили пухлину мозку.

Також портал "Знай.ua" писав, що онкохвору Заворотнюк почали лікувати нестандартним методом через новий діагноз.