Відомо, що в суботу, 8 лютого, в Україні відбудеться перший півфінал Національного відбору на Євробачення-2020.

Так, у вівторок, 4 лютого, співак KHAYAT оприлюднив свій новий трек під назвою Call for love. Ця англомовна пісня повністю відтворювала авторський стиль артиста та допомогла йому відкрити незвичайну манеру співу. До того ж, в Call for love Андрій Хаят вміло поєднав східні національні мотиви і танцювальні ритми.

KHAYAT презентував новий трек

"Для написання цієї пісні мені довелося зламати безліч бар'єрів у собі і я відчуваю, що вона дійсно особлива", – сказав виконавець.

Також співак зізнався, що цей трек розповідає як про кохання, так і про його пошук. KHAYAT впевнений, що багато людей бояться відкривати своє серце іншим, тому його композиція може стати поштовхом для цього.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Call for love – сміливий заклик до любові! Це нагадування, що любов є тією рушійною силою, яка робить наше життя яскравим і повноцінним, але не кожен готовий свідомо впустити його в своє серце. Іноді людині потрібен певний поштовх, щоб побачити, що життя складається не тільки з рутинного буття, стресу і нав'язаних стандартів соціуму. Call for love і є тим самим поштовхом!" – пояснив артист.

Слід зазначити, що співак виступить у другому півфіналі Нацвідбору, який відбудеться в суботу, 15 лютого.

Нагадаємо, що відома українська співачка Катя Чілі презентувала початок своєї конкурсної пісні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська співачка Maruv виставила серію горяченьких кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром.

Також "Знай.ua" писав, що український співак Melovin порадував фоловерів новим фото, на якому він зображений в компанії розкішної брюнетки Маші Єфросинины.