Нова кохана Едгара Камінського більше не приховує їх зв'язок. Про роман і відносини зі Славою Камінської, Ольга Багата, менеджер дизайнера Жана Грицфельдта, розповіла програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

В минулому році вся країна обговорювала розлучення солістки групи "Неангели" Слави Камінської з її чоловіком. Сьогодні Ольга Багата, менеджер Жана Грицфельдта, не приховує стосунків із відомим пластичним хірургом.

Дівчина зізналася, що перший крок у стосунках зробив Едгар Камінський.

"У моєму випадку Едгар поводився завжди як гідний справжній чоловік. Він завойовував мене, намагався зробити все для того, щоб наші стосунки розвивалися. Тому він свого домігся. І продовжує це робити кожного дня", - розповіла Ольга у "Зірковому шляху".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ольга уже встигла познайомитися з дітьми Едгара - Леоном та Лаурою. Також кохана Камінського повідомила, що виховує сина від попередніх стосунків.

"У нас троє діток, уявляєте? Ми взагалі дуже любимо дітей одне одного. Бо сім'я - це найголовніше", – поділилася Богатая.

Багато шанувальників хвилюються за ексдружину Камінського Славу із "НЕАНГЕЛІВ". Але Ольга сказала, що вони з нею у хороших стосунках.

"Усе чудово! Це мама діток та колишня дружина, тому у мене велика повага взагалі до всієї сім’ї", – розповіла Ольга.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап взяв участь у Dolly Parton Challenge, Tinder і Facebook чоловіка Каменських розсмішили фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Нікітюк засвітила форми в пікантному бікіні, фанати пускають слинки.