Популярна американська сенсація, 18-річна співачка Біллі Айліш, чиєю візитівкою стали закочені очі і повна відсутність емоцій на обличчі, активно веде свій профіль в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраву серию кадрів, позуючи для березневого номера культового модного глянцю Vogue, де прикрасила собою відразу три обкладинки. Так, артистка позувала в різних стильних образах з фірмовими салатовими пасмами в волоссі і максимально натуральним макіяжем.

"COVER OF VOGUE MARCH ISSUE 🤭(Обкладинка березневого випуску)", - лаконічно підписала Айліш. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи зіркову красуню компліментами. Варто відзначити, що шанувальники скоріш за все куплять відразу три глянці з однаковим матеріалом, та різними обкладинками, адже у дівчини вже давно многомилионная армія фанатів, тільки в Instagram на неї підписані цілих 52,3 млн. фоловерів, це набагато більше, ніж, приміром, у епатажної Леді Гаги (39, 2 млн).

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.