Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, яке моментально підняло настрій його шанувальникам. Так, артист позував в кав'ярні за чашкою гарячої кави, зробивши дуже смішний вираз обличчя, який вийшов за допомогою застосування ефекту "риб'яче око".

"Бобрий! Добрий! Прокидайтеся! ☀️Посміхніться! Фото заряджене «на поржати», ну або просто посміхнутися😉", - поділився радістю Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Сергій, і Вам з добрим і бадьорим ранком! Супер фото! 👍😉😊 ☕☕☕", "Аж запахло кавою👍", "Ну і очиська !", "Посміхнулася 😊💖", "😂😂😂😂😂😂Ух!!! Очища які!!!😂😂😂😂😂", "Сергію, ви краса))) Суцільний позитив!", "Схожий на кота з Шрека😍😍😍😂😂😂", "Вас не знала", "Заряд вдався 😀", "Прям зарядило 😁😋😉".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.