Відома українська співачка і актриса Надія Мейхер, яка у свій час починала творчу кар'єру в музично-сексуальному тріо "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Того разу зірка виклала в мережу незвичайне фото, яке припало до смаку її фанатам.

На новому знімку, який Надя зробила сама, вона з'явилася в цікавому образі – не ній незвичайне чорне плаття, якого не видно повністю, поверх якого вона накинула цікавий золотистий піджак. Цей наряд красиво підкреслив пишне декольте співачки. Її волосся зібране в недбалу зачіску, на обличчі досить яскравий макіяж з червоною помадою, а у вухах милі сережки. Мейхер уважно дивиться в камеру, вона ніби чимось засмучена. У підписі до фото Мейхер артистка написала: "Bonjour". А шанувальники почали обговорювати селфі Наді, завалюючи її компліментами в коментарях до публікації.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.