Семирічний син голлівудського подружжя Меган Фокс та Браяна Остіна Гріна Ноа прийшов на дитяче свято в жіночій сукні.

Хлопчик обрав образ принцеси Ельзи з мультфільму "Крижане серце". Малюка Ноа вже не вперше помічають в убранні принцеси з діснеївського мультфільму.

На день народження до друга Ноа привіз батько Брайан Остін Грін. Просто біля машини він допоміг хлопчику одягти багатошарове вбрання, поправив спідницю і пригладив синові хвіст. Нічого "такого" актор в цьому не бачить, про що вже одного разу згадував в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Брайан Остін Грін давно дав коментар щодо того, що його старший син небайдужий до одягу для дівчаток, відповівши, що не бачить в цьому нічого страшного.

Нагадаємо, Меган і Брайан одружилися в 2010 році і виховують трьох дітей - Ноа, п'ятирічного Бодхі і трирічного Джорні Рівера, дозволяючи всім носити сукні і відрощувати довге волосся.