Всесвітньо відома модель Ірина Шейк прикрасила обкладинку березневого номера Vogue Великобританія і розповіла виданню про те, як доглядає за собою і яку косметику використовує.

Як зазначає видання, у Ірини Шейк "чудові гени і комплексний догляд за собою", але, як виявилося, справа не лише в цьому.

"Правильний ранок - запорука продуктивного дня, тому у мене є свій ритуал. Я не люблю поспішати і завжди знаходжу час для себе. П'ю воду з лимоном, приймаю душ, протираю обличчя кубиком льоду - цього я навчилася у мами. Наношу зволожуючий крем і захист від сонця, потім улюблені парфуми. Все це піднімає мені настрій і заряджає на весь день ", - розповідає Шейк.

Модель каже, що майже не використовує декоративну косметику, хіба що іноді наносить консилер під очі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Основні процедури у неї припадають на вечір: це завжди очищення, нанесення колагенової маски і бальзаму для губ.

Один з найулюбленіших у Шейк б'юті-брендів - Mimi Luzon, однойменна лінійка селебріті-косметолога, яку прославили маски з 24-каратного золота. Шейк каже, що їх вона використовує в перельотах, коли доводиться багато часу проводити в літаку.

Б'юті-секрети модель переймає у мейкап-артистів, з якими працює на зйомках:

"Кращий бальзам для губ - це крем для повік, а гель для вій відмінно замінює стайлінгові засоби для волосся", - ділиться модель.