Відома російська акторка Наталя Бочкарьова, яка прославилася роллю в серіалі "Щасливі разом", вийшла у світ з новим кавалером після кокаїнового скандалу. Як пишуть російські ЗМІ, новим бойфрендом актриси став її особистий асистент, який працює в її приватній школі акторської майстерності. На прем'єру фільму актриса одягла стильний костюм смарагдового кольору. В руках вона тримає чорний клатч, її волосся розпущене і випрямлене, а на обличчі яскравий макіяж. Вона тримає під руку статного чоловіка в класичному костюмі з білою сорочкою і небесно-блакитною краваткою.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про те, що Наталя Бочкарьова нещодавно потрапила в скандал. Він проходить як обвинувачена у справі про зберігання наркотиків. Хоча вона вже спокутувала свою провину, переказавши гроші на рахунки благодійного фонду. Про це 20 січня повідомили під час засідання Преображенського районного суду в Москві. Також в суді з'ясувалося, що в крові актриси не були виявлені наркотики. За відмову пройти експертизу її позбавили прав і призначили адміністративний штраф в 30 тисяч рублів.

Наталя Бочкарьова
Наталя Бочкарьова

Нагадаємо, зірці "Щасливі разом" Бочкарьовій назвали умову закриття її скандальної справи.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Букіних" Наталя Бочкарьова на волосині від жіночої в'язниці.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірку "Щасливі разом" Бочкарьову раптово паралізувало.