У Києві 8 лютого відбудеться перший півфінал національного відбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020, який буде проходити в Нідерландах.

За результатами жеребкування, у першому півфіналі виступлять вісім артистів у наступному порядку: гурт [О], Jerry Heil, Katya Chilly, KRUТЬ, Go-A, Cloudless, Gio і Assol.

Портал Знай.ua пропонує до ознайомлення пісні, з якими українські гурти, співаки та співачки хочуть представляти Україну на конкурсі, який відбудеться в нідерландському місті Роттердам.

Учасники першого півфіналу Нацвідбору на Євробачення 2020
Учасники першого півфіналу Нацвідбору на Євробачення 2020

[О]

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Jerry Heil

Katya Chilly

KRUТЬ

Go-A

Cloudless

Gio

Assol

Katya Chilly лишається єдиною учасницею першого півфіналу, яка зберігає інтригу і не представила свою конкурсну пісню.

Нагадаємо, раніше учасник друго півфіналу KHAYAT зламав безліч бар'єрів для написання особливого треку на Євробачення 2020.

Як повідомляв портал Знай.ua, минулого року Україна офіційно відмовилася від Євробачення 2019.

Також Знай.ua писав, що учасниця нацвідбору Євробачення 2020 Jerry Heil підкорила "веганським" хітом не лише Україну, як оцінили красуню в Європі.