Ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова шість років тому познайомилася з однією з найвідоміших тусовщиць в світі Періс Хілтон, повідомляє Новий канал.

Алла Костромічова

Так, зовсім недавно ввечері на Нью-Йоркському Бродвеї було голосно й весело, бо свої 38 років святкувала Періс Хілтон. На вечірку до доньки готельного магната приїхали вершки нью-йоркського товариства. Серед гостей була й українська супермодель Алла Костромічова.

"Що-що, а веселитися Періс вміє. І ця тусовка була неймовірною – я давно так не танцювала (прошу зауважити, без краплі алкоголю). Все проходило вдома у Хілтон, в її квартирі-лофті на Бродвеї. Було багато зіркових гостей – починаючи від Хайді Клум, Вінні Харлоу і закінчуючи американськими стендап-коміками", - розповідає Алла.

Періс Хілтон

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами Костромічової, квартира була прикрашена "в стилі Періс": море гелієвих кульок у вигляді єдинорогів і кілець з діамантами, іграшкові поні. Посеред лофта розмістили сцену, а збоку – діджейський пульт, за яким час від часу грала іменинниця. Періс запалювала в рожевій сукні з відкритою спиною, співала в іграшкову помаду гігантських розмірів і позувала.

"Періс – справжня дівчинка. З нею завжди легко і весело. А головне, вона взагалі не розпещена. Незважаючи на образ зірки, при особистому спілкуванні Періс дуже мила і привітна. Це один з тих випадків, коли сценічний образ затьмарює реальний", - сказала Костромічова.

Періс Хілтон і Алла Костромічова

Нагадаємо, що ведуча проекту "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова народила доньку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", переможниця "Топ-моделі по-українськи" Мальвіна Чукля знялася в незвичайній фотосесії Соні Плакидюк.

Також "Знай.ua" писав, що учасниця "Супермоделі по-українськи" розповіла про пошуках гідного чоловіка.