З кожним роком кількість випускників проєкту зростає, а Тиждень моди поповнюється знайомими завдяки реаліті особам. Новий канал повідомив, хто дефілював на показах українських дизайнерів, і які курйози траплялися з моделями.

Ukrainian Fashion Week

Маша Шевченко – рекордсменка в татуюваннях

Два роки після участі в шоу Маша працювала барменом і робила тату, але в цьому сезоні дівчина буквально підірвала світ моди. Зовсім нещодавно вона повернулася з Парижа, де брала участь в останньому показі Жана-Поля Готьє і в шоу Armani. Тепер дівчина зробила вісім показів на Українському тижні моди, і не збирається зупинятися.

"Я тільки що повернулася з Парижа, попрацюю трохи в Україні, а потім лечу в Мілан, і знову Париж. На UFW у мене було вісім показів, кожен з них – по-своєму особливий. У цьому сезоні я працювала з такими дизайнерами як JULIA KROS, VBO, CHUPRINA, PRZHONSKAYA та ін. А на показі BENDUS, на прохання дизайнера, навіть цілувалася на подіумі з хлопцем-моделлю!", - затверджує Маша.

Ukrainian Fashion Week

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мальвіна Чукля – на покази без кастингів

Переможниця третього сезону "Топ-моделі по-українськи" в черговий раз довела, що перше місце їй дісталося не просто так. Сезон осінь-зима 20/21 – всього друге участь Чукли в UFW, але вона вже встигла стати впізнаваною моделлю, яку дизайнери самі запрошують на свої покази.

"Я зробила в цьому сезоні п'ять показів – ARUTIUNOVA, CHUPRINA, Mary Kay x DASTISH FANTASTISH, DARJA DONEZZ і благодійний показ, присвячений усвідомленому споживання. Приємною несподіванкою стало моє потрапляння до Одарки Донець. Вона не співпрацювала з KModels, але запросила до себе попрацювати. Просто запам'ятала мене з минулого сезону, я їй сподобалася, от і запропонувала співпрацю. Як же легко і швидко ми спрацювалися!", - сказала Мальвіна.

Ukrainian Fashion Week

В цей сезон UFW Мальвіна увійшла в якості переможниці модельного реаліті, тому навколишні виявляли до нього підвищений інтерес.

"Мене почали впізнавати – дуже часто підходили фотографи, стилісти, візажисти, гості Тижні моди, щоб зробити зі мною селфи або засипати компліментами. Мені навіть якось незручно, але дуже-дуже приємно!", - сказала Чукля.

Дарина Герасимчук вперше відкрила показ

Одна з найбільш харизматичних учасниць третього сезону Дарина Герасимчук вперше вийшла на подіум Українського тижня моди. Та ще й як ефектно – вона відкривала показ STARCHAK.

"Я вчуся в університеті, тому пропустила кастинги на UFW. Але все одно туди потрапила – мене особисто покликали відкривати показ бренду STARCHAK. Сказати, що мене переповнюють емоції – нічого не сказати. Я просто йшла, як богиня, а всі навколо кричали: "Муза!" Скажу так – працювати на Українському тижні моди мені дуже сподобалося", - поділилася Даринка.

Ukrainian Fashion Week

Діма Топоринський став 3D-моделлю і провідним

Якщо в минулих сезонах UFW випускник другого сезону "Топ-моделі по-українськи" Діма Топоринский виходив на подіум в шубах і сукнях, то в цей раз і зовсім став 3D-моделлю.

"В цьому сезоні UFW я працював тільки з одним брендом – FINCH. Але це був не показ, а окрема презентація – колаборація FINCH і CASTA EYEWEAR. З моєї фотографії в одязі бренду зробили 3D-модель. Тепер на сторінці FINCH в Instagram ви знайдете маску з моєю фігурою, яку можна розмістити де завгодно в доповненої реальності", - пояснив Діма.

І якщо з FINCH Діма співпрацює вже не вперше, то щось в цьому сезоні все ж було для нього в новинку – він став провідним.

"Для мене цей UFW однозначно відрізняється від тих, у яких я брав участь з 2018 року. Головна фішка в тому, що ми з Ясею брали участь не як моделі, а як провідні. Вели презентації, брали інтерв'ю у відвідувачів. Зовсім скоро ви зможете побачити результат на YouTube-каналі Українського тижня моди", - сказав він.

Єгор Степаненко вніс правки в дефіле

Брутальний Єгор приймає участь в Українському тижні моди в третій раз, і відчуває себе на показах, як риба у воді. Навіть поради дає дизайнерам.

"В цьому сезоні я взяв один показ SONYAMONINA – у Соні завжди легко працювати, хороший стиліст допоможе і морально підтримає, немає ніяких напружених моментів. Перед самим дефіле я допоміг стилістам прийняти спонтанне рішення не одягати піджак, а нести його в руках. Просто на бэкстейдже я стояв саме в такій позі, і вона дуже сподобалася стиліста. Тому він так і відправив мене на подіум. Ось як одна дрібниця може вплинути на хід показу", - розповів Єгор.

Ukrainian Fashion Week

На його думку, Український тиждень моди зростає, а дизайнери "злетіли з котушок".

"Більшість показів перетворилися в перфоманси, здавалося, що дизайнери намагаються переплюнути один одного в дивацтвах. Деякі взагалі відмовилися від подіумів і робили виставки з 3D-зображеннями. Хоча мені таке й не дуже сподобалося, я думаю, що українських дизайнерів чекає велике майбутнє", - сказав він.

Сергій Гердов заради показу збрив бороду

Сусід Єгора Степаненко на орендованій квартирі в Києві теж брав участь в одному показі – бренду KASS. Мало того, що заради однієї проходки Сергію Гердову довелося збрити бороду, так він ще й ледь не впав на подіумі.

"Заради цього виходу мені довелося поголитися! Вся справа в умовах, продиктованих дизайнером, і концепції показу: ми виступали в ролі індіанців, у кожного була своя роль, у мене, наприклад, – вовка. На подіум винесли величезні курені, йшов дим... Більше театралізоване шоу, ніж класичний показ. В кінці проходки, на точці, я взагалі мало не впав, тому що нам на підошви наклеїли якусь слизьку штуку. Але, на щастя, обійшлося", - поділився він.

Аліні Міляєвій стабільно щастить

Після участі у третьому сезоні "Супермоделі по-українськи" Аліна Міляєва встигла не тільки створити благодійний фонд і потрапити у фінал конкурсу краси "Міс Україна-2018", але і кілька разів прийняти участь у UFW. При цьому раніше дівчина не стикалася зі стандартними модельними проблемами на своїх показах, приміром, незручною взуттям занадто маленького розміру.

"В цьому сезоні я працювала з брендами LAKE studio і SANNA ONE. І якщо з LAKE ми співпрацюємо вже давно, то з другим брендом – вперше. Але все пройшло на отличнейшем рівні, причепитися ні до чого, навіть якщо б і хотілося", – запевняє Аліна.

Ukrainian Fashion Week

Оленка Феофанова намагалася поцілувати принца

Сама кучерява модель Оленка Феофанова після проекту крім моделінгу займається ще й малюванням. Дівчина навіть проводить майстер-класи з рукоділля! Ось і на UFW вона демонструвала не тільки свої модельні навички, але і творчу натуру.

"Я брала участь у творчому показі бренду ROUSSIN. Дизайнер Софія Русинович підійшла до показу креативно – вона інсценувала казку про маленького принца. Мені дісталася, так би мовити, головна роль, адже я була єдиною дівчиною на подіумі. Кожен учасник показу повинен був намалювати щось на стіні – доповнити картину або зіпсувати її. Моїм завданням було намалювати собі недбало губи і поцілувати маленького принца. І тут стався казус: його намалювали занадто високо, і я не змогла повністю реалізувати ідею. Хоча вийшло однаково ефектно. До речі, в цьому показі я працювала з Дімою Сукачем – він мені дуже імпонує", - розповіла Олена.

Ukrainian Fashion Week

Діма Сукач став зеброю

Діма вже в четвертий раз бере участь в Українському тижні моди. І завжди його покази не обходяться без курйозів. Ось і тепер хлопець трохи не впав і не поповз по подіуму на четвереньках.

"Я брав участь у двох показах – ROUSSIN і KASS. З Сонею Русинович ми подружилися, я вже третій раз представляю її одяг на UFW. З KASS співпрацював вперше, і одразу така честь – відкривати показ. Тут і почалося найвеселіше. Ми виходили на подіум через вігвам, в якому було дуже мало місця. Загалом, йду я в слизьких черевиках, поскальзываюсь на якомусь пінопласті, і уявляю, як в образі зебри рачки виповзаю на подіум… Але оскільки все відбулося у вігвамі, ніхто нічого не побачив. Хоча я все одно б викрутився – спасибі проекту, що навчив виходити з будь-яких ситуацій", - сказав Сукач.

Нагадаємо, що американська модель Кендалл Дженнер поділилася незвичайними фото, на яких позує в компанії своєї подруги Джіджі Хадід.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська супермодель Алла Костромичова показала незвичайне фото з подружками на вечірці.

Також "Знай.ua" писав, що на Ukrainian Fashion Week показали, який одяг носити восени-взимку 20/21.