Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь та наречена віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу зірка "Аферисти в мережі" опублікувала відео, на якому вона їде у візочку ймовірно з супермаркету "Сільпо", та розповідає про церемонію вручення Оскарів, яка вже має відбутися незабаром.

Либідь та Розенко, фото - Діалог
Либідь та Розенко, фото - Діалог

Користувачам такий ролик сподобався, і ті почали жартувати стосовно "поцупленого" візочку з супермаркету: "Ось вони, люди, які тирять візки із супермаркетів", "Чекаю, коли ви у візку оголосите дату 5 сезону", "Це щось з чимось".

Окрім цього, прихильники Лебідь висловили свою думку стосовно того, що цього разу обов'язково отримає Оскара Фенікс Хоакінс, який зіграв головну роль у фільмі "Джокер".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, епатажна наречена Розенка надягнула на обличчя "бюстгальтер" та порадила українцям "забити болт".

Раніше Знай.ua повідомляв, наречена Розенка хотіла спокусити оголеним тілом, але українці вказали на очевидне.

Також Знай.ua писав, наречена Розенка поділилася з публікою найпотаємнішим, подивіться які щасливі.