Кілька днів тому на YouTube-каналі співачки Джамали з'явився її новий кліп на пісню "Жалі", яку вона заспівала разом з відомою українською реперкою Alyona Alyona. А своєму Instagram переможниця Євробачення показала фотографії зі зйомок кліпу, а також висловила вдячність і прочинила бекстейдж зйомок.

На знімках можна побачити Джамалу як одну в різних локаціях, так і з Альоною та іншими членами творчої групи, які брали участь у створенні цього кліпу. Звичайно ж і Джамала, і Alyona Alyona з'явилися на фото в тих образах, що і в кліпі. Альона, наприклад, позує в стильній дублянці з цікавими принтом, а Джамала в незвичайному платті-балахоні майже до п'ят. Треба сказати, що шанувальники не залишили без уваги цю серію фотографій на сторінці співачки, і почали активно її обговорювати.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.