Як відомо, знаменита українська телеведуча, артистка та блогерша Діва Монро активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує фанатів різноманітними фотографіями та відеороликами. Так, цього разу співачка поділилася своїми враженнями стосовно 92-ї церемонії вручення премії "Оскар", яка тривала 6 годин.

Цього року Монро разом з Тимуром Мірошниченком і Альоною Вінницькою були ведучими прямої трансляції премії на каналі ТРК "Україна".

"Коли я пробігла марафон, 42км 195 м, я думала, ну тепер я можу ВСЕ. Коду я провела в прямому ефірі шість годин, відстежуючи і озвучуючи, все що відбувалося на Oscars2020, я тепер можу ВСЕ і трохи більше", - зізналася Монро.

Скріншот допису

Також вона дала й пораду українцям, що потрібно завжди в себе вірити та ніколи не здаватися.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Коли ви робите і досягаєте понад те, що вже вмієте, кидаєте виклик собі, піднімаєтеся на один щабель вище, обов'язково похваліть себе і зафіксуйте цей момент в пам'яті. Це ваш особистий Великий Шолом, Кубок Стенлі, Оскар, ваш новий пік Евересту! Далі буде ще цікавіше, повірте, я ще не збираюся йти в тінь", - підсумувала вона.

Також окремо Монро в коментарі Знай.ua зізналася, що успіх фільму "Паразити" був очікуваним.

"По переможцям, я підозрювала, що обласкають Паразитів. Корейська тема дуже популярна в світі. Все завдяки k-pop культурі. Та й фільм - геніальний. Хоча в цьому році всі претенденти хороші", - повідомила вона.

Монро зазначила, що в цьому році премія відповідала всім законам жанру і актуальним трендам сезону: гендерна нерівність, бодіпозитив, порятунок планети від шкідливого впливу людини.

"Плюс сучасні премії намагаються зробити динамічними і омолодити аудиторію. Приклад тому - виступ кумира підлітків Біллі Айліш. В прямому ефірі час летить зі швидкістю звуку. Особливо на червоній доріжці. А ось кінцівка, коли вручають головні номінації, - трохи затягнуто. Хоча, напевно, в Лос-Анджелесі дуже навіть весело. Це ж у нас 6:30 ранку", - підсумувала травесті-діва.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов пустився берега і осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити — фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська вперше розповіла, через що розлучилася з чоловіком: "Коли ми займалися інтимом..."

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею та з чоловіком підкорила червону доріжку: фото незвичайного образу