Відома українська травесті діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала в Instagram відеофрагмент свого відвертого інтерв'ю. А в підписі до цього відео вона коротко виклала, про що піде мова.

З відеоролика видно, що Монро прийшла на інтерв'ю до журналістки Ангеліні Пичик. Для такої події травесті-діва одягла довгу чорну сукню з оригінальними рукавами. На її ногах масивні темні босоніжки, а на руках купа браслетів і кілець, про які вона, до речі, також розповідає в інтерв'ю. Волосся Монро розпущене, а на її обличчі дуже яскравий макіяж.

"Нарешті мене не питали про важке дитинство, батьків і як тримати удар. До речі, в цьому інтерв'ю, повна версія якого за посиланням в біо профілю, я вперше озвучила думку, що людям, які постійно дістають вас незручними, особистими питаннями, типу "Ти заміжня?", "Чи є діти?", "Чому не працюєш?" насправді глибоко похер! Вони чекають, коли ви почнете скаржитися або звиватися, придумуючи виправдання або казкові історії, які можна поділити на нуль.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тим самим самоствердитися і отримати порцію уявного задоволення, що комусь живеться гірше, ніж тобі. Тому присікайте на корені будь-яку спробу залізти на вашу територію. Женіть сцан*ми трусами всіх порадників, експертів, цікавих родичів і всезнаючих подружок. І буде вам Щастя. Соррі, за міцні слівця, але деколи так швидше доходить. #неугомоннаямонро. @angelina_pichik пам'ятай, висока і струнка – це гідність!", - написала Монро.

Шанувальники травесті-діви не змусили себе чекати і почали активно коментувати пост Монро. Кожен з користувачів почав писати свою думку щодо її інтерв'ю і образу.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.