Як відомо, зовсім нещодавно в модних московських клубах з'явився новий тренд. На цих гучних тусовках почали крутити хіти російського співака Валерія Меладзе. Молодь відривається під треки, які народилися трохи пізніше від них самих, а діджеї охоче роблять із артиста новий мем. Меладзе розповів, як ставиться до такої раптової популярності серед молоді. Про це повідомляє Super.ru.

Валерій Меладзе

"Вперше я дізнався, що в московських клубах ставлять мої пісні, від моїх доньок року півтора чи два тому — вони сказали, що це був діджей Федір Фомін. Мені було приємно, але здавалося, що це поодинокі випадки, тоді я не сприймав це серйозно. Зазначу, що на мій instagram підписано багато молоді, мені це подобається. І мемів з'явилася досить велика кількість на мої пісні… На моїх концертах багато молоді. Це означає, що у моїх пісень є минуле, сьогодення — і схоже на те, що є майбутнє", - розповів співак.

До того ж, артист поділився своєю думкою стосовно сучасної музики, яку слухає молоде покоління. Також Меладзе вважає, що старі хіти залишаються популярними і на сьогоднішній день.

"Вони слухають багато різної сучасної музики: і гарною, і досить поганий, але популярній — з різних причин. За останні 30–40 років було написано і випущено стільки хорошого музичного матеріалу, який зараз переглядається і усвідомлюється. Пішла серйозна мода на те, щоб переспівувати старі пісні або брати з них якісь запам'ятовуються музичні фрази", - сказав він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Валерій Меладзе

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українська співачка Віра Брежнєва виставила трепетні сімейні кадри з коханим чоловіком і молодшою 9-річною дочкою Сарою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Валерій Меладзе вперше влаштував фотосесію з дочками, але думки фанатів розділилися.

Також "Знай.ua" писав, що українська співачка Віра Брежнєва виставила трепетні кадри, показавши, як проводить зимові канікули в Італії.