Тіффані Трамп – 26-річна донька американського президента, яку навіть називають найбільш непопулярною дитиною Дональда Трампа. Дівчина активний користувач Instagram, де час від часу публікує яскраві фото зі свого життя. Цього разу красуня показала кілька знімків з Сенату, куди прийшла потримати батька під час слухань щодо імпічменту.

Як відомо, перед фінальним голосуванням в Сенаті про імпічмент президента США Дональда Трампа він виступив перед обома палатами Конгресу. Підтримати Трампа прийшли його дружина Меланія і дочки – Іванка і Тіффані. Як видно, для офіційного заходу Тіффані вибрала скромний небесно-блакитний костюм, який складається зі спідниці до колін оригінального фасону і піджака, який прикрив все. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж. У соцмережі молодша дочка Трампа показала кілька знімків, на одному з них вона одна, а на решті разом з сім'єю. Фолловери дівчини зазначили, що вона чудово виглядає, а багато хто також зазначили, що вона сильно схудла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Іванка Трамп вразила світ жіночною фігурою в стильному вбранні

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меланія Трамп перетворилася на стару Меган Маркл.

Також портал "Знай.uа" писав, як живе Тіффані Трамп. Дочка всесильного президента вражає красою і простотою.