Відома українська співачка Світлана Лобода, яка будує кар'єру в Росії і багато років не виступає будинку, показала у своєму Instagram яскраву обкладинку журналу Glamour, яку прикрасила у березневому номері.

Як видно, на обкладинці російського глянцю зірка з'явилася в цікавому образі. На ній чорні спортивні велосипедки і коротенький топік в тон, поверх якого вона накинула розкішну пухнасту білу шубу. На ногах Світлани стильні чорні черевики, її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Лобода написала: "Час скинути шуби. Малишка LO йде до вас! Березневий номер журналу Glamour вже у продажу", а також розповіла, хто створював цю обкладинку. Шанувальники без розуму від нової публікації зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.