Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарними кадрами зі Львова, відправившись на відпочинок з подругою, відомим фотографом і експертом "Топ-модель по-українськи" Сонею Плакидюк. Так, зіркові красуні позували в басейні СПА без макіяжу, засвітивши форми в купальниках.

"Група «Влажная Мякотка» на гастролях в райських містечках. Як бачите — допомогло!😸", - пожартувала Плакидюк на своїй сторінці. Фолловери залишилися в захваті: "Які прекрасні кішечки❤", "Одна річка була як білий день, інша чорна як ніч... а аааааууу))🌺", "Якось занадто хот 👅🔥🤟🏻", "Ви такі різні,але водночас дуже красиві!😍", "Любовна любов", "Ух які гарні😍", "Котусики 😍😍", "❤️прекрасні і без макіяжу🔥😍", "Ви там басейн не вскипятили?)🔥", "Киці мациці😍😍😍♥️♥️", "Ви такі прекрасні".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.