На днях відома модель та водночас актриса "Ліги сміху" Валерія Товстолес знайшла нову роботу. Відтак, вона стала ведучою на одному з українських радіо.

Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній Instagram-сторінці "Жіночого кварталу".

"Крутішої новини в День радіо важко й придумати - наша Валерія Товстолес стала радіоведучою, і у "Жіночого Кварталу" тепер з'явився свій власний амбасадор у світі радіомовлення!", - йдеться в повідомлення.

Варто зауважити, що прихильники знаменитості зраділи цьому та заявили, що вона просто фантастично виглядає в ролі ведучої на радіо.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ще одна Акторка "Жіночого Кварталу", а саме Ірина Сопонару показала шанувальникам, як проходить її відпочинок на турецькому курорті Бодрум. Так, на опублікованих кадрах гумористка позує у спокусливому бікіні та не соромиться демонструвати струнку та підтягнуту фігуру.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Кварталу 95" показала всі принади на відпочинку.