Метт Рівз, режисер нового “Бетмену”, зробив подарунок на День святого Валентина для всіх шанувальників супергероя у костюмі кажана - виклав короткий тизер, на якому з темряви при червоній підсвітці повільно виринає постать славетного героя, якого цього разу втілює Роберт Паттінсон.

Навіть це коротке відео сколихнуло новий ряд обговорень доречності вибору Роберта Паттінсона на роль героя-кажана. Бетмен - один із найпопулярніших супергероїв класичних коміксів, на історіях та фільмах про нього виросло не одне покоління людей у всьому світі. Цілком логічно, що почувши новину про проби Паттінсона на роль Бетмена, вони реагували наступним чином: “Чи зможе цей актор однієї ролі блідого упиря зіграти увест драматизм і глибину Бетмена?”

Адже Бетмен це не лише костюм із крилами і Бетмобіль, але й історія травми маленького хлопчика, на чиїх очах вбили його батьків, і якому ні неймовірне багатство, ні друзі, ні секретна лабораторія у печері під власним замком, ні жінки, ні порятунок світу не зміг дати заспокоєння. Відповіді на це питання немає, проте вже у 2021 році усі кіномани і фанати Бетмена зможуть оцінити гру Паттінсона і скласти власну думку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Роберт Паттінсон

Нагадаємо, що сам актор дуже відповідально ставиться до акторської майстерності та своїх ролей. Тому він дуже відповідально готується зіграти найгероїчнішого кажана. Якщо Паттінсон провалить цю роль, він, за його словами, полише акторство у традиційних жанрах і розпочне кар'єру порноактора.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Паттінсон зробив неочікувану заяву про новий "Бетмен".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі спливло темне минуле вампіра і "Бетмена" Паттінсона: оголений та дуже жіночний.

Також "Знай.ua" писав, що Крістен Стюарт заговорила про весілля з Паттінсоном, фанати "Сутінок" пищать від захвату: "Він був мій перший..."